Servicii stomatologice la cele mai inalte standarde.

01. Endodontie

Tratamentul endodontic constă din eliminarea nervului din canalele rădăcinilor și obturarea lor cu materiale speciale. Un tratament corect are în vedere o curățare eficientă și o sigilare a canalului pe toată lungimea lui.

Tratamentul canalului este extrem de important pentru că, de corectitudinea cu care este făcut depinde durata de viață a dintelui. În clinica noastră intervențiile pentru tratarea canalelor radiculare se realizează cu materiale și echipamente moderne.

Utilizarea unui microscop de ultimă generație, împreună cu experiența și grija medicilor noștri sunt cheia tratamentului de care dintele tău are nevoie.

02. Proteica

Restaurarea morfo-funcțională și estetică a danturii este un serviciu extrem de complex și important. Acesta presupune refacerea sau înlocuirea unuia sau mai multor dinți, care, din diferite cauze și-au pierdut aspectul sau funcționalitatea.

Există mai multe modalități prin care această restaurare poate avea loc: implant dentar, coroane sau punți dentare, proteze, fațetări etc. Fie că dorești să îți refaci dantura, sau doar să redai aspectul plăcut unui singur dinte, echipa noastră îți va oferi tot suportul și expertiza pentru a alege cea mai bună variantă și se va asigura că restaurarea este făcută eficient din toate punctele de vedere.

În final, zâmbetul tău să conteze și să dureze.

03. Odontoterapie

Cariile netratate duc la pierderea dinților. Odontoterapia presupune îndepărtarea cariilor și a țesuturilor dure afectate de aceasta și refacerea dintelui cu ajutorul materialelor și tehnicilor moderne.

Medicii noștri te vor ajuta să previi pierderea danturii prin tratarea corectă și eficientă a cariilor. Te vei bucura apoi de o dantură sănătoasă.

Deși tratarea cariei poate părea o intervenție comună în cabinetele oftalmologice, la DenTeam chiar și cele mai mici carii sunt luate în serios și îndepărtate cu rigurozitate.

Felul în care refacem zona cariată a dintelui, materialele durabile pe care le folosim și grija cu care lucrăm este un alt motiv pentru care vei dori să îți rezolvi cariile la DenTeam.

04. Profilaxie

Ai grijă de dantura ta cu tratamentele profilactice DenTeam.

Pentru că prevenția este cel mai avantajos tratament, îți stăm la dispoziție cu cele mai eficiente servicii de profilaxie oro-dentară. Printre acestea se numără: detartrajul cu ultrasunete, periaj profesional și AirFlow, fluorizări, ori desensibilizări dentare etc.

În cadrul fiecărei ședințe de igienizare vei primi sfaturi și instrucțiuni de igienă orală pentru a-ți păstra zâmbetul sănătos și frumos.