https://www.youtube.com/watch?v=4BfKFCOCJe8

Am infiintat Denteam cu dorinta de a oferi pacientilor nostri, printr-o echipa de medici dedicati si profesionisti, servicii stomatologice de calitate, intr-o singura locatie.

Fondatorii clinicii Denteam sunt dr. Larisa Blajan si dr. si tehician dentar Silviu Blajan. In anul 2006 deschideam in Bucuresti, laboratorul de tehnica dentara. Dupa 4 ani de activitate, am hotarat sa revenim acasa, in Rm. Valcea, unde am alaturat laboratorului doua cabinete dentare.

Inca de la inceput ne-am dorit largirea echipei, aparatura de ultima generatie si un spatiu generos. Visul nostru a devenit realitate in anul 2017, iar in prezent ne bucuram de o clinica spatioasa si eleganta, cu patru cabinete dentare, o echipa de medici cu experienta si mii de pacienti multumiti carora le-am putut reda, dupa tratamente realizate cu grija si onestitate, zambetul si increderea.

Viziunea noastra: fiecare pacient este cel mai important pacient iar fiecare serviciu oferit trebuie sa fie cel mai bun serviciu pe care pacientul il poate primi.
Din lista noastra de servicii stomatologice amintim: Estetica Dento-Faciala, Endodontie, Odontoterapie, Preventie si Igiena Orala, Protetica dentara fixa si mobilizabila atat pe dinti naturali cat si pe implanturi, Chirurgie Orala.

Laboratorul propriu de tehnica dentara ne permite in plus, oferirea unui inalt grad de individualizare a lucrarilor si controlul obtinerii unor rezultate estetice superioare.
Secretul unei echipe in care fiecare este un profesionist experimentat, ne-a ajutat sa avem alaturi medici cu peste 10 ani de experienta in domeniu: dr. Adriana Constantinescu- Stomatologie generala, Profilaxie si Igiena Orala, dr. Daniel Draghici- Endodontie, Odontoterapie si dr. Ovidiu Hodorogea- Chirurgie Orala.

Din echipa fac parte si asistentele Alexandra Georgescu, Andreea Vacalie, Gabriela Ivan si Madalina Glodeanu care prin grija si atentia lor, lucreaza alaturi de medici la zambetul pacientilor. In laborator, colegele noastre Elena Draghici si Carmen Cozma se asigura ca lucrarile pacinetilor sunt fara cusur.

La Front Desk va intampina cu multa caldura si rabdare, colega noastra Maria Grigore.
Clinica Denteam este situata in zona centrala a municipiului Rm. Valcea, pe str. Regina Maria nr7. Pacientii nostri vin insa si din multe orase ale tarii sau chiar din strainatate, declarandu-se incantati de serviciile noastre stomatologice si considera ca este un mare avantaj ca pot gasi tot ce au nevoie, la cele mai inalte standarde, intr-o singura clinica.

Va asteptam cu drag!